Tournament Cardiff 2017

ATOonTourVrijdag 27 april vertrekken we naar Cardiff om zaterdag deel te nemen aan het grote internationale open toernooi dat wordt georganiseerd door de TTSDF van Master Trudgill.

Ook dit jaar vertrekken we vanaf Hoek van Holland. Het is belangrijk dat alle deelnemers donderdag op tijd aanwezig zijn en vergeet je paspoort of id-kaart niet.

LET OP! VERZAMELEN OM 19.30 UUR IN HOEK VAN HOLLAND.

ZORG ERVOOR DAT JE UITERLIJK 20.00 UUR AANWEZIG BENT!!

Net als jullie kijken wij uit naar het toernooi. Wij wensen jullie sportief veel succes en een gezellige 4-daagse trip.

HET BESTUUR VAN DE ATO

Posted in ATO

Kom je ook?

actietsdOp 8 april a.s. organiseert de ATO weer een centrale training onder leiding van onze Sabum Nims. Aanvang 13:30 uur – Einde 15:30 uur.

Ongeacht je graduatie BEN JE VAN HARTE WELKOM!!

Chon-Kyong EmbleemGastdojang is dit keer Chon Kyong in Schoonhoven olv Sabum Nim John Correljé. Op het programma staat de nieuwe opzet van de Il Soo Sik Dea Ryun (verplichte hand- en beentechnieken). Er zijn een gering aantal nieuwe technieken opgenomen in het curriculum en die gaan we met elkaar uitvoerig trainen.

Daarnaast is het voor de deelnemers aan het toernooi in Wales een mooie kans om extra te trainen en nog tips en trucs mee te krijgen voor deelname aan het toernooi.

We verklappen niet alles… Dus kom ook en laat je verrassen!

Adres:
Beregrachtpad 1
2871 GZ Schoonhoven

WIJ KIJKEN UIT NAAR JE KOMST!

Posted in ATO

Een boeiende manier van kennisdeling!

PhotoGrid_1489337699864-(1)Op 12 maart j.l. organiseerde de ATO een dagcursus met als thema “Een veilige dojang”. Zo’n 25 personen hadden zich aangemeld voor de cursus. Aan de hand van een actief programma waarbij regelmatig in groepen is gewerkt werd veel kennis gedeeld over het thema veiligheid. Dit thema kent veel facetten. Dat werd wel duidelijk gedurende de dag. Ook is actief geoefend met reanimeren waarbij tegenwoordig ook een AED onderdeel is van het protocol. Na afloop ontvingen deelnemers een certificaat van deelname. Heb je de dag gemist… geen probleem, volgend jaar wordt de dagcursus herhaald.

Posted in ATO

Thank You All!!

many-thumbs-upWe thank all schools who participated in the 10th Friendship Tournament. Your presence made the day special.
10 countries were present at the tournament day with a total of 302 participants. An awesome result.
A special word of thanks to the Grand Masters for their presence. The demonstration and the seminar were impressive.
We can look back on a great Tang Soo Do weekend. A weekend we will not forget.

We felt honored by the visit of the Grand Masters. TANG SOO!

koreagrandmasters seminar13nov2016

Posted in ATO