Paastoernooi 2015… jij komt toch ook?

Featured

Paastoernooi2015

 Dorphuis Swanla
Burgemeester Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen
aanvang 09:00 uur – einde 18:00 uur
Het toernooi is open voor alle Tang Soo Do en Soo Bahk Do scholen en organisaties.

Er zijn 4 competities
Hyung’s
Wapen Hyung’s
Sparren en breken. 
voor meer informatie info@alltangsoodo.org

The Championship is Open to all Tang Soo Do and Soo Bahk Do practitioners from all Organizations and schools.

REGISTRATION FORM (PDF)

TOURNAMENT RULES

POSTER (printversion)

Posted in ATO

Het is ons gelukt…

Cardifftrip1In de afgelopen weken is keihard gewerkt om de reis naar Wales in april van dit jaar voor elkaar te krijgen. Het is ons dan ook een genoegen om jullie te melden dat het ons is gelukt om voor een scherpe prijs het vervoer, de overtocht en het 2 hotelovernachten (excl. ontbijt) te boeken. In de vooraankondiging is jullie gemeld dat je rekening moest houden met een bedrag tussen de € 150,00 en € 200,00 per persoon. Continue reading

Posted in ATO

Update Cardiff Toernooi 2015

ATOonTourDe voorbereidingen voor deelname aan het top toernooi in Cardiff in april van dit jaar zijn in volle gang. Inmiddels hebben 63 mensen zich aangemeld voor de reis naar Cardiff. We boeken een bus voor max 70 personen. Ook zijn we in onderhandeling met het hotel. Continue reading

Posted in ATO

Cursusdata bekend!

instructorscourseOok dit jaar organiseert de ATO weer een boeiende 4-daagse instructeurscursus. De cursus heeft een moderne aanpak en een interactief karakter. De cursus gaat binnenkort van start en wordt gehouden op de volgende data:

  • Za. 14 maart
  • Za. 4 april
  • Za. 9 mei
  • Za. 6 juni (uitreiking certificaat)

Elke cursusdag begint om 10:00 uur en eindigt om 15:00 uur. In de ochtend aandacht voor theoretische kennis en in de middag actieve praktijksessies. Na elke cursusdag ga je aan de slag met een opdracht die je in je eigen tijd doet. Continue reading

Posted in ATO

Meerdaagse trip naar Wales UK

UKOpenButtonMediumDe ATO organiseert een meerdaagse trip naar Cardiff, Wales UK. We gaan daar op 25 april 2015 deelnemen aan het grote toernooi van Master John Trudgill. We willen gezamenlijk afreizen en verblijven in Wales.

Op dit moment inventariseren wij de belangstelling hiervoor en we vragen je om ons uiterlijk 30 januari te laten weten of je mee wil en met hoeveel personen. Stuur een email naar info@alltangsoodo.org onder vermelding van deelname Wales 2015.

De kosten per deelnemer voor vervoer, hotel en overtocht ligt ergens tussen € 150,00 en € 200,00 per deelnemer. Dit bedrag kan lager uitvallen omdat de ATO een bijdrage doet.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Posted in ATO

Kom ook naar de kadertraining!

hyungOp zondag 8 februari a.s. organiseert de ATO een speciale training. Ben je drager van de 1e Gup of hoger, dan ben je van harte welkom!

Op deze dag staan de hyungs op het programma. Onder leiding van de ATO Sabum Nim’s wordt ruim aandacht gegeven aan de verbetering van je vaardigheden bij de uitvoering van de hyungs.

Het is dus verstandig deze training bij te wonen.
Deelname kost slechts € 5,00 en is inclusief sportdrankje.

Aanvang: 14:00 uur – Einde 16:00 uur
Adres: Gymzaal Johannes Postlaan 2,
2742 VA Waddinxveen

Posted in ATO

Een geslaagd Danexamen!

Op zaterdag 29 november j.l. organiseerde de ATO weer een centraal danexamen. 9 deelnemers van 4 verschillende dojang waren voorgedragen om deel te nemen aan dit examen. 5 personen voor de 1e dan, 2 personen voor de 2e dan en ook 2 personen voor de 3e dan. 8 kandidaten slaagde met lof en 1 kandidaat moet helaas binnenkort een gedeeltelijk herexamen doen.

Onder veel belangstelling van familie en vrienden legden de deelnemers een prima examen af. Ondanks een aantal verbeterpunten die de examencommissie mee gaf aan de deelnemers was de commissie toch dik tevreden met het resultaat.

Een bijzonder moment was de bevordering van Frans Uytterhoeven tot 1e dan. Frans (1e gup) is in 1992 gestart met het geven van trainingen en workshops voor de overheid en het bedrijfsleven waarbij de principes van Tang Soo Do en overige krijgskunsten centraal staan. De workshops richten zich op versterking van je persoonlijke effectiviteit. Duizenden deelnemers hebben inmiddels de workshops gevolgd en dit is een positieve promotie voor onze krijgskunst. Als bijzondere blijk van waardering heeft het ATO bestuur daarom besloten Frans te bevorderen tot 1e dan.

Namens het bestuur allemaal VAN HARTE GEFELICITEERD!

ATODanexamen20141129

Meer foto’s van het danexamen vind je hier.

 

Posted in ATO

40 JARIG JUBILEUM

40JaarChonKyong40 jaar Tang Soo Do in Schoonhoven. De ATO feliciteert Dojang Chon Kyong met deze bijzondere mijlpaal!

Afgelopen zaterdag 22 november j.l. werd stilgestaan bij het 40 jarig bestaan van Dojang Chon Kyong. Er was zonder medeweten van de dojangleider een bijzonder programma samengesteld door de leerlingen. Diverse dojangleiders en schoolvertegenwoordigers waren naar Schoonhoven gekomen om Sabum Nim Correljé te feliciteren en een geschenk te overhandigen. Met veel enthousiasme werd deelgenomen aan de verschillende seminars.

Eerste seminar was een Nunchaku Seminar door wereldkampioen Joris van de Berg. Het tweede seminar was verdediging tegen zwaard met SBN Jan Timmers. En het laatste seminar werd onderwezen door Master Fisher met de toepassing van de technieken uit de Hyungs. Het was een zeer geslaagd feest!

Posted in ATO

Succesvolle conferentie

De ATO organiseerde op 1 november j.l. de jaarlijkse conferentie. Op deze dag, waarvoor alle aangesloten scholen worden uitgenodigd, wordt gezamenlijk het beleid van de organisatie vastgesteld. De dag was zeer succesvol. De agenda is inmiddels gevuld met boeiende activiteiten en meer nieuws volgt binnenkort. Blijf de website dus volgen!

conferentie2014

Posted in ATO

4-daagse instructeurscursus

instructorscourseOpnieuw organiseert de ATO een zeer boeiende 4-daagse instructeurscursus. Ben je 16 jaar of ouder en houder van minimaal de 1e Gup dan kun je nu al je belangstelling bij je Sabum Nim / Kyosa Nim kenbaar maken. Binnenkort worden meer details bekend. De cursus start maart 2015. Houd de website in de gaten voor de definitieve cursusdata

Posted in ATO