Een geslaagd Danexamen!

Op zaterdag 29 november j.l. organiseerde de ATO weer een centraal danexamen. 9 deelnemers van 4 verschillende dojang waren voorgedragen om deel te nemen aan dit examen. 5 personen voor de 1e dan, 2 personen voor de 2e dan en ook 2 personen voor de 3e dan. 8 kandidaten slaagde met lof en 1 kandidaat moet helaas binnenkort een gedeeltelijk herexamen doen.

Onder veel belangstelling van familie en vrienden legden de deelnemers een prima examen af. Ondanks een aantal verbeterpunten die de examencommissie mee gaf aan de deelnemers was de commissie toch dik tevreden met het resultaat.

Een bijzonder moment was de bevordering van Frans Uytterhoeven tot 1e dan. Frans (1e gup) is in 1992 gestart met het geven van trainingen en workshops voor de overheid en het bedrijfsleven waarbij de principes van Tang Soo Do en overige krijgskunsten centraal staan. De workshops richten zich op versterking van je persoonlijke effectiviteit. Duizenden deelnemers hebben inmiddels de workshops gevolgd en dit is een positieve promotie voor onze krijgskunst. Als bijzondere blijk van waardering heeft het ATO bestuur daarom besloten Frans te bevorderen tot 1e dan.

Namens het bestuur allemaal VAN HARTE GEFELICITEERD!

ATODanexamen20141129

Meer foto’s van het danexamen vind je hier.