Een super prestatie!

ATOWales2015

De ATO scholen hebben tijdens de open UK in Cardiff maar liefst 28 prijzen behaald. Een geweldige prestatie. De reis begon vrijdag vroeg en na een lange dag met helaas wat vertraging arriveerde het gezelschap rond half 9 bij het hotel. Het inchecken verliep gelukkig snel en daarna ging men er nog op uit om wat te eten. Keuze genoeg zo dicht bij het centrum 🙂

De volgende dag vertrok het gezelschap om half 9 richting de toernooi locatie. Daar startte om ca. 09:30 uur het toernooi met de Dandragers, gevolgd door de openingsceremonie. Daarna was het de beurt aan de gekleurde banden. Het toernooi liep helaas wat uit, maar dat is een logisch gevolg als maar liefst 1083 Tang Soo Do-ka’s meedoen. In de avond gingen onze jongeren er nog op uit. Luisterend naar de verhalen de volgende ochtend bij het ontbijt was duidelijk dat ze het leuk gehad hebben.

Zondag om 10:30 uur vertrok het gezelschap weer richting NL. De reis verliep voorspoedig. Rond 1:00 uur waren we weer in Zevenhuizen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde trip met een super resultaat. Het bestuur van de ATO bedankt alle scholen voor hun deelname en inzet. Volgend jaar weer?

Hier zijn de eerste foto’s:

Serie 1Serie 2Serie 3Serie 4Serie 5Serie 6