Weer knap gedaan!

GroepsfotoWales2016Het gezelschap vertrok donderdagavond 21 april met de nachtboot vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Na een rustige overtocht en busrit arriveerde we vrijdag rond 13:00 uur in het hotel. In de middag en avond was het tijd voor een bezoek aan Cardiff. Het werd een hele gezellige eerste avond.

Zaterdagochtend vertrok het gezelschap om 08:30 uur naar het indoor atletiek center voor deelname aan het toernooi. Om 09:30 uur opende het toernooi met de Dandragers. Daar werden al de eerste plakken binnen gehaald. Rond 12:30 uur was er een grootse openingsceremonie. Het was indrukwekkend om alle deelnemers opgesteld te zien. Er waren zo’n 1050 Tang Soo Do-ka’s ingeschreven voor deelname. Een geweldig aantal.

Moe en voldaan vertrok rond 18:30 uur de ATO groep. Een aantal mensen liet zich afzetten in de stad en anderen gingen terug naar het hotel. Ook dit werd weer een gezellige avond c.q. nacht  🙂

Zondag was de laatste dag in Cardiff. Het was mooi weer en een uitstekende dag voor sightseeing. Dat hebben we dan ook met veel plezier gedaan. Aan het einde van de dag vertrok het gezelschap weer richting de boot. Na enig wachten bij de incheck vertrok de boot om 23:00 uur. De laatste avond op de boot werd alweer gezellig!!

Maandagochtend om 08:00 uur meerde de boot aan in Hoek van Holland. Daar namen we al van een aantal mensen afscheid en de bus zetten de reis voort naar Zevenhuizen. Om 09:45 uur werd het eindpunt bereikt.

We kijken terug op een supertrip met een mooi resultaat. Dank aan Jos onze chauffeur en dank aan Raymond en Fatima von Harras. Jullie hebben je geweldig ingezet om de reis tot een succes te maken en daar zijn jullie heel goed in geslaagd. TOP!!!

Het bestuur van de ATO

Het totaal van 30 prijzen voor de ATO lag uiteindelijk nog hoger. Naast onze delegatie hadden de deelnemers van ATO Dojang Equilibrium TSD uit Arnhem namelijk ook bijzonder goed gescoord. De deelnemers van deze dojang, die onder leiding staat van SBN David van der Merwe, hadden samen 4x goud, 1x zilver en 2x brons behaald. Het Bestuur feliciteert Dojang Equilibrium met dit fraaie resultaat!

Meer foto’s vind je hier