Een top start!

meetingkickoff2016Afgelopen zondag trapte de ATO het seizoen af met de kick-off training van 10:00 tot 12:00 uur. Tijdens deze training deed KSN Noumea van Lith het afsluitende praktijk examen voor de cursus instructeur. En dat deed ze prima! Waardoor ook zij geslaagd is en als ATO gecertificeerd instructeur aan de slag kan.
Tweede deel van de training werd geleid door SBN van Lith die met de deelnemers uitvoering door de Dan Gum Hyung heen ging. Dat was voor sommigen best wel pittig!

Na de middag was er de jaarlijkse meeting van de dojangs waarbij gezamenlijk de koers van de organisatie is besproken.
Een belangrijke afspraak die is gemaakt is het uitzetten van een enquête. Wij gaan al onze leden en ouders van jeugdleden vragen naar hun mening over verschillende zaken. De uitkomst van dit onderzoek(je) zal van invloed zijn op ons beleid. DUS… DOE ALLEMAAL MEE ALS JE DE UITNODIGING VOOR DE ENQUÊTE ONTVANGT! Wij hechten veel waarde aan jullie mening!

Uiteraard werd ook de activiteitenagenda gevuld voor de komende periode. Binnenkort kun je een uitgewerkte agenda terug lezen op deze site. Blijf ons dus volgen.

Meer foto’s vind je hier!