A Great Weekend!

WEEKENDDENMARK2018On Saturday, March 10, the ATO participated in the tournament organized by the Danish Moo Duk Kwan Tang Soo Do Organization. This organization is led by Master Erik Kristensen. With 14 people the Dutch delegation had traveled to Vejle. On Friday night there was a joint dinner at a steak house. There we met our host together with his wife and daughter. It was a good time to catch up.
The next day – the tournament day – we were present early for the meeting of the referees and volunteers. At 09.00 am the tournament started in 5 rings with the hyungs. Then the other competitions followed. The tournament ended around 5:30.
Finally, in the evening, a joint dinner followed in a thai restaurant. The delegation from England – led by Master Kieran Mackey – was also invited to dinner. The food was excellent and new friendships were made. Afterwards a small group went on to an Irish Pub. Around 11 pm we went back to the hotels because a part of the group would travel back to the Netherlands the next day.
We would like to thank Master Kristensen for his wonderful hospitality. We look forward to seeing you all in November and we have put our agenda in March 2019 🙂

Op zaterdag 10 maart heeft de ATO deelgenomen aan het toernooi dat werd georganiseerd door de Danish Moo Duk Kwan Tang Soo Do Organization. Deze organisatie wordt geleid door Master Erik Kristensen. Met 14 personen was de Nederlandse delegatie afgereisd naar Vejle. Op vrijdagavond was er een gezamenlijk diner in een steak house. Daar ontmoette we onze gastheer samen met zijn vrouw en dochter. Het was een goed moment om bij te praten.

De volgende dag – de toernooi dag – waren we al vroeg aanwezig voor de meeting van de scheidsrechters en vrijwilligers. Om 09.00 uur ging het toernooi op 5 velden van start met de hyungs. Daarna volgden de overige competities. Rond half 5 werd het toernooi afgesloten.
Tot slot volgde er s’-avonds nog een gezamenlijk diner in een thais restaurant. Ook de delegatie uit Engeland – onder leiding van Master Kieran Mackey – was uitgenodigd voor het diner. Het eten was voortreffelijk en er werden nieuwe vriendschappen gesloten. Na afloop ging een kleine groep nog door naar een Iershe Pub. Rond 23.00 uur gingen we terug naar de hotels omdat een deel van de groep de volgende dag weer naar Nederland zou reizen.
Wij willen Master Kristensen hartelijk danken voor zijn geweldige gastvrijheid. Wij kijken uit naar jullie komst in November en wij hebben maart 2019 in onze agenda gezet 🙂

WEEKENDDENMARK2018-2