Training Dangraden + 1e Gup

Sun
13
Dec2020

J. Wagenaarstraat Spijkenisse

Periodieke open training voor Dangraden en houders van de 1e Gup

van 10:00 tot 12:00

in Gymzaal Vogelenzang Zuid

J. Wagenaarstraat Spijkenisse

In samenwerking met de All Tangsoodo Organisation organiseerd Myeong-ye weer een gezamelijke Dan Training.

Zondag 14 Juli is weer zo ver en kunnen de rode en zwarte banders van diverse scholen en organisaties zich weer heerlijk uitleven tijdens deze gezamelijke wedstrijd training.

Van 10.00 tot 12.00 uur zullen er verschillende aspecten van Tang Soo Do worden behandeld zoals techniek uitvoering, zelfverdediging, sparring, focus pads, exercises, conditie training, breektest, parcour etc. Elke training wordt er weer een ander aantal van deze onderdelen behandeld. Zorg er dus voor dat je je beschermers altijd bij je hebt!!

Uiteraard moet de zaal hiervoor worden gehuurd dus vragen we een bijdrage van €3,50 per persoon welke bij aanvang moet worden voldaan. Halverwege de les zal iedereen worden voorzien van een drankje.

Deze trainingen zijn niet alleen bedoeld om onszelf te verbeteren maar ook vooral om de band tussen de rode banders en dan dragers wat sterker te maken. Dit is tevens ook een zeer goede motivatie voor rode banders zodat ze zichzelf meer naar het niveau van de dan dragers kunnen werken.

Het maakt dus niet uit van welke dojang of van welke organisatie je komt, we doen allemaal dezelfde sport waar we van houden en het plezier dat we hebben met het uitvoeren van deze sport moeten we juist delen met elkaar. Hierdoor krijg je het familie gevoel wat we de laatste tijd steeds meer zien op de toernooien van de ATO en dat is waar zowel de ATO als Myeong-ye voor staan. Om deze reden zullen we deze training 4x per jaar gaan houden.

This entry was posted in Uncategorized by ATO. Bookmark the permalink.