Wij slaan een nieuwe weg in…

Zoals we in ons vorige bericht schreven zijn onze scholen helaas gesloten als gevolg van de overheidsmaatregelen in de strijd tegen het corona virus. Voorlopig blijven de huidige maatregelen van kracht tot en met 28 april. Wat er daarna gebeurd is onduidelijk.

De ATO dojangs hebben onlangs tijdens een conference call verschillende ideeën met elkaar gedeeld over hoe we – rekening houdend met de huidige situatie – als organisatie en individuele scholen verder gaan. Het merendeel van de scholen was al actief aan de slag gegaan met het maken van filmpjes voor de leden. Via social media kunnen de leden nu thuis zelf aan de slag met de verschillende oefeningen.

De opgedane kennis en ervaring hebben we met elkaar gedeeld en die gaan we nu bundelen. We hebben het volgende besloten:

  1. Filmmateriaal van de individuele scholen wordt gepost op de ATO FB pagina en Instagram
  2. Als ATO dojangs gaan we per toerbeurt via live stream lessen verzorgen
  3. De live stream momenten worden vooraf via de website, FB en Instagram bekend gemaakt
  4. We gaan de leerlingen van onze scholen vragen waar we tijdens de live stream aandacht aan moeten besteden. Want we doen dat natuurlijk voor jullie!!
  5. De komende week (week 15) zal de eerste ATO live stream gaan plaatsvinden en de datum wordt nog bekend gemaakt.

Naast deze plannen hebben we helaas ook moeten besluiten om de events die gepland stonden voor de maand mei te annuleren. De eventpagina is nu bijgewerkt. De events voor de maand juni laten we voorlopig ongewijzigd vanuit de positieve gedachte dat de maatregelen dan zijn versoepeld of zelfs opgeheven. We zullen het zien tegen die tijd.

Wij gaan vol goede moed verder met onze acties en blijf onze website, FB en Instagram dus volgen voor het laatste nieuws. En heb je suggesties of ideeën ten aanzien van onze acties, reageer dan op onze social media of stuur een email naar info@alltangsoodo.org

Blijf gezond allemaal!! TANG SOO!! 👊🏻🥋