010 Tang Soo Do sluit zich

Opnieuw heeft een school besloten om zich bij de ATO aan te sluiten. En dat in het jaar dat we ons 20 jarig bestaan vieren! 😀

010 Tang Soo Do uit Rotterdam trainde al een aantal keren mee bij onze Dandragers trainingen en ze waren ook bij onze toernooien van de partij. Ook namen vorig jaar een aantal leden van de school deel aan de gezamenlijke trip naar het toernooi in Cardiff. Dat voelde blijkbaar goed en smaakte naar meer. De volgende stap was lid worden van de ATO en dat is recent gebeurd.

De school staat onder leiding van Walter Brien en Erwin Noordermeer en zij geven samen les op dinsdag en vrijdagavond in de Gymzaal aan de Adenstraat 25, 3067 MN, Oosterflank-Rotterdam. Meer informatie kun je vinden op hun website.

WIJ HETEN DE LEDEN VAN 010 TANG SOO DO VAN HARTE WELKOM EN REKENEN OP EEN LANGE EN VRUCHTBARE SAMENWERKING!

HET ATO BESTUUR