Scheidsrechterscursus & Wedstrijdtraining

logohimyonggi

Update 10-3-2014: U bent zelf verantwoordelijk voor uw eten en drinken tijdens de wedstrijdtraining en aansluitend de scheidsrechterscursus. De kantine is gesloten.

In overleg is bepaald dat u tevens tot en met aanstaande zaterdag uzelf kunt opgeven voor deze wedstrijdtraining en scheidsrechterscursus. Informeer bij uw dojangleider voor de mogelijkheden.

Update 7-3-2014: De start- en eindtijd van de wedstrijdtraining inclusief scheidsrechterscursus is nu van 13:00 tot 16:00. 

29 maart is er een wedstrijdtraining die zal worden verzorgt door Him Yong Gi te Barendrecht. Het ATO bestuur heeft in overleg besloten dat er op diezelfde dag een scheidsrechterscursus zal plaatsvinden bij Him Yong Gi.

Er zijn al meerdere DoJangs aangeschreven met de vraag of er leden geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze scheidsrechterscursus. Indien u ook geïnteresseerd bent en u aan de onderstaande voorwaarden voldoet, kunt u uzelf opgeven bij uw Dojangleider / Sabum Nim.  Deelname aan de scheidsrechterscursus is gratis.

Voorwaarden bij deelname aan de scheidsrechterscursus zijn:

  1. U bezit ten minste de 3de kupgraad in Tang Soo Do.
  2. U bent lid van een aangesloten Dojang.
  3. De cursus gaat door bij minimum van 12 deelnemers.
  4. U heeft er zin in! en u heeft uzelf opgegeven voor of op 7 – 02 – 2014.

Mocht u nog vragen hebben betreffende deze berichtgeving. Informeer bij uw dojang leider of neem contact op met info@alltangsoodo.org t.a.v. Kyosa Nim Lex Visser.