Lesdag 1 is een feit!

Op zondag 7 februari is de cursus instructeur van start gegaan met de eerste lesdag. TheorieGroep2016De dag begon om 10:00 uur met de theoriesessie. Na een voorstelrondje werd een ieder gevraagd aan tegen geven waarom ze zich voor de cursus hebben aangemeld. De motivatie was verschillend. Maar rode draad was vooral om in de rol van leraar verantwoord en deskundig les te kunnen geven.

Tijdens de interactieve ochtendsessie werden diverse opdrachten uitgewerkt en de tijd vloog voorbij. Daarna was het tijd voor de lunch.

PraktijkGroep2016Om 13:00 uur was het tijd voor de praktijk. Uiteraard gekleed in Dobog kregen de deelnemers weer verschillende opdrachten om de rol van instructeur in de praktijk goed na te bootsen. Na iedere instructie kreeg degene die de rol van instructeur vervulde feedback van de docenten en medecursisten. Dit stelt de cursisten in staat om zich tijdens de cursus steeds verder te bekwamen.

We hebben ook dit keer weer een leuke deelnemersgroep die bestaat uit 5 vrouwen en 4 mannen. De deelnemers zijn aan elkaar gewaagd en iedereen leverde een goede bijdrage. Dank daarvoor! en tot de volgende cursusdag.