2 nieuwe dojangs – een superstart van 2022!

In de maand december is de ATO benaderd door 2 scholen die belangstelling hadden om zich aan te sluiten bij onze organisatie. Na een succesvolle meeting was het lidmaatschap een feit. Hieronder een korte introductie van onze nieuwe dojangs:

DOJANG TANG SOO DO Wołomin
De school staat onder leiding van Michał Majewski (2e Dan) en is sinds 2010 actief in Wołomin (nabij de hoofdstad van Polen, Warschau) en heeft meer dan 150 leerlingen binnen alle leeftijdscategorieën. De school was de organisator van het Tang Soo Do Polen-kampioenschap binnen de Poolse Tang Soo Do Federation (Cheezic Tang Soo Do), waartoe de club tot september 2021 behoorde. Naast Tang Soo Do nemen leerlingen van de school regelmatig deel aan kickboxing en ITF-toernooien.

KLUB SPORTOWY CENTRUM TANG SOO DO
De school staat onder leiding van Dariusz Sule (3e Dan) en is in 2010 opgericht. De locatie is het kleine stadje Pionki, ongeveer 100 km ten zuiden van Warschau.
Vanaf het allereerste begin was de school aangesloten bij de Poolse Tang Soo Do Federatie onder leiding van Marcin Kostyra. Deze federatie was lid van de Cheezic Tang Soo Do Organization, geleid door GM Robert Cheezic 10 DAN. De school bestaat uit 4 groepen van ieder gemiddeld 70-80 beoefenaars. De leerlingen nemen regelmatig deel aan TSD-wedstrijden, taekwondo en kickboksen (tatami-regels).

Wij heten de leiders en leerlingen van onze nieuwe dojangs van harte welkom en hopen op een vruchtbare en langdurige samenwerking!

TANG SOO!!
Het ATO Bestuur