Kick Off Instructors Course

Sunday, September 9 was the kick-off of our instructor course. 11 participants have signed up for this course. 2 participants had dispensation for the 1st day but will then join.
The first day gave a lot of energy, and with this first experience we look forward to the next course days. Participants … thanks for your contribution and enthusiasm! Here you can find the images of this day.

Zondag 9 september was de aftrap van onze instructeurs cursus. 11 deelnemers hebben zich voor deze cursus aangemeld. 2 deelnemers hadden dispensatie voor de 1e dag maar zullen daarna aansluiten.
De eerste dag gaf veel energie, en met deze eerste ervaring kijken we uit naar de volgende cursusdagen. Cursisten… dank voor jullie bijdrage en enthousiasme! Hier kun je de beelden van deze dag vinden.